PRIATEĽSKÉ STRETNUTIE V BOXE
BC Slovakia BRATISLAVA vs BC Agent 007 SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO
SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO, 20. septembra 2008

Dňa 20. septembra 2008 sa oddiel BC Slovakia Bratislava zúčastnil na priateľskom stretnutí v Slovenskom Novom Meste z oddielom BC Agent 007 Slovenské Nové Mesto. Boxerské prostredie prinieslo veľa slušných zápasov. Za oddiel BC Slovakia Bratislava štartoval domáci borec Miroslav MRLINA a aj jeho zásluhou víťaztom v tomto duely sa stali boxeri hosťujúceho družstva BC Slovakia Bratislava v pomere 9 : 7. Zápasy mali slušnú športovú a spoločenskú úroveň.

V domácom prostredí veľmi silný kolektív oddielu BC Agent 007 dôkladne preveril zverencov Martina STRASZERA, ktorí boxovali nasledovne.   
                                      
Vo váhe 34 kg sa stretli Pollák Juraj a Váradi Atila. Vo veľmi peknom zápase jednoznačne dominoval skúsenejší borec z BC Slovakia Bratislava. Vo váhe 44 kg si zmerali sily Pollák Jaroslav a Zubko Matúš. V jednoznačne vyhratom zápase hosťujúceho borca, sa zápas na prekvapenie skončil remízou.
Ďaľšiu dvojicu tvorili Benčič Denis a Zubko Ondrej. Benčič konečne zabral a ukázal, že boxovať vie a zvíťazil na body. Vo váhe 63 kg starších žiakov sa stretli dvaja bombarďáci Buzma Jozef a Lakatoš Gabriel. V tvrdom boji nakoniec zvíťazil menej skúsený boxer BC Agent 007. Váha 64 kg juniorov mala rýchly priebeh, lebo Fiala Tomáš z BC Slovakia Bratislava po prvom údere nebol schopný pokračovať v ďalšom boji s Csabom ROSTÁSOM. To samé sa opakovalo aj vo váhe 66 kg. Mesároš Walter z BC Slovakia Bratislava prehral RSC z Glóner Vojtechom. V predposlednom stretnutí sa stretli dvaja domáci borci. V pekne vedenom boji zvíťazil Mrlina Miroslav n.b. nad Lakatoš Norbertom. Bonbónik prišiel v závere celého nočného podujatia v podaní Janka Roberta a Šalga Ištvána. Všetci zainteresovaní v domácom clube Agent 007 čakali víťazstvo domáceho boxera ale Janko priam exceloval a nenechal nikoho na pochybách o jeho kvalitách a umení v ringu. Len a len na ňom záleží, či boxersky porastie alebo nie. Po 9 mesiacoch absencie je Janko opäť tu. Zápas mal ako vždy v Slovenskom Novom Meste náboj ako sa patrí.

Veľká vďaka patrí domácim trénerom a funkcionárom na čele s p. Varehom. Ďakujeme za príjemný pobyt pekné športové vyžitie.                                                                                                                                                                                    

Za BC Slovakia Bratislava ďakuje tréner STRASZER Martin.
Pekný zápas videli diváci v súboji starších žiakov do 44 kg medzi Jaroslavom POLLÁKOM z BC Slovakia Bratislava (červený) a Matúšom UPKOM z BC Agent 007 SNM

VÝSLEDKY ZÁPASU
20. septembra 2008
Pred začiatkom stretnutia nastúpené družstvo BC Slovakia Bratislava
Súboj hmotnosti do 63 kg medzi Jozefom BUZMOM z BC Slovakia Bratislava (červený) a Gabrielom LAKATOŠOM
Rozhodca Štefan MAJOROSI pozorne sleduje súboj starších dorastencov Róberta JANKA z BC Slovakia Bratislava (červený) a Istvána SALGU
Rozhodca Štefan MAJOROSI dvíha ruku na znak víťazstva Gabrielovi LAKATOŠOVI z BC Agent 007 po víťazstve nad Jozefom BUZMOM
V poslednom zápase stretnutia zvíťazil Róbert JANKO
z BCS Bratislava nad Istvánom SALGOM zo SNM
Pri návrate zo stretnutia sa boxeri BC Slovakia Bratislava zvečnili spolu s trénerom na SOROŠKE
TEXT a FOTO:
Martin STRASZER
Pablo Software Solutions